5th 3DAY Acting Workshop in Thessaloniki-Greece August 2014

3μερο Σεμινάριο Υποκριτικής

Το Θέατρο Έξω από τα Τείχη διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά σεμινάριο υποκριτικής με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καβακιώτη πάνω στην τεχνική ‘Viewpoints’, στην τεχνική ‘Punctuation Walks’ και στον αυτοσχεδιασμό.

Η τεχνική Viewpoints εξερευνά τις φυσικές αρχές της κίνησης, του χρόνου και του χώρου. Από την φύση της η τεχνική αυτή υπάρχει για να ενθαρρύνει γενναίες και υψηλού ρίσκου επιλογές στην υποκριτική οι οποίες δεν περιορίζονται από ιδιαίτερες προσδοκίες ή από μια αυστηρή διαδικασία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές, performers, μουσικούς και όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν και να πειραματιστούν με τις σωματικές και εκφραστικές τους δυνατότητες.

Η τεχνική ‘Punctuation Walks’ είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει τον λόγο μέσα από ολόκληρο το σώμα σας έτσι ώστε να συνδεθείτε απόλυτα όχι μόνο με το κείμενο του χαρακτήρα που υποδύεστε, αλλά και με τις αναπνοές και τον τρόπο ομιλίας σας.

Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε στην Πειραματική σκηνή της Τέχνης Θεσσαλονίκης και μετά στο Royal Central School of Speech and Drama , στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας, στο Steppenwolf Company του Λος Άντζελες, στο Directors Lab του Lincoln Center της Juilliard της Νέας Υόρκης και στο Shakespeare’s Globe του Λονδίνου. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές στo Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι μέλος της κριτικής επιτροπής των υποψηφίων του Masters of Arts in Acting στο Royal Central School of Speech and Drama του Λονδίνου και διδάσκει Υποκριτική στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Αυτή τη στιγμή ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως ηθοποιός και διευθύνει την θεατρική ομάδα Drama Classes London.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website του Κωνσταντίνου στη διεύθυνση www.kavakiotis.com

Το σεμινάριο υποκριτικής θα διαρκέσει 3 μέρες από Τετάρτη 27 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 29 Αυγούστου από τις 17.30 έως τις 22.30 καθημερινά. Τιμή συμμετοχής 100 ευρώ αν δοθεί προκαταβολή μέχρι 21η Ιουλίου και 120 ευρώ μετά την 21η Ιουλίου.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή των ενδιαφερομένων και τις 3 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν και τις 3 ημέρες δεν θα γίνει δεκτή η αίτηση τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τον Γιάννη Περδίκη στο 6937234894 και στο email: dramalondon@gmail.com. Για να εξασφαλίσετε την θέση σας στο σεμινάριο και την τιμή των 100 ευρώ καταθέτετε μέχρι την 21η Ιουλίου το ποσό των 50 ευρώ (μη επιστρεφόμενο σε περίπτωση μη προσέλευσης). Μετά την 21η Ιουλίου το ποσό των 120 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό: Eurobank, όνομα Γιάννης Περδίκης, αριθμός: IBN GR 5102600520000280200269209

Comments are closed.

Created by Silios & Stefen