Acting Seminar in Thessaloniki- Greece, 20-22 August

I am delighted and honoured to announce my new project in Thessaloniki- Greece. I am going to lead  a 3 day Acting Seminar for Greek actors. I am so excited!!! Below is the post by the Theatre Company ‘Theatro Exo apo Ta Teihi’ which is based in Thessaloniki- Greece.

 

3μερο Σεμινάριο Υποκριτικής
Το θέατρο Έξω από τα Τείχη διοργανώνει σεμινάριο υποκριτικής με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καβακιώτη πάνω στην τεχνική Meisner και στην Animal Étude καθώς και σε αυτοσχεδιασμό .

Η τεχνική Meisner βασίζεται πάνω στην Επανάληψη και την Σύνδεση δυο ηθοποιών στη σκηνή . Βασίζεται στη θεμελιώδη άποψη του Sanford Meisner που έλεγε πως ¨η υποκριτική είναι το να ζεις αληθινά κάτω από φανταστικές συνθήκες ¨
H μελέτη των ζώων (Animal Étude ) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά απο τον Lee Strasberg και αποτελεί βασικό κομμάτι εκπαίδευσης του ηθοποιού. Είναι ένα ουσιώδες εργαλείο για τον βαθύτερο χαρακτηρισμό ενός ρόλου. βοηθάει τον ηθοποιό να διακρίνει τις διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και τον χαρακτήρα που υποδύεται.
Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε στην Πειραματική σκηνή της Τέχνης Θεσσαλονίκης και μετά στο Central School of Speechand Drama , στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας, στο Steppenwolf Company του Λος Άντζελες και στο Director s Lab του Lincoln Center της Juilliard της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές στo Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο . Έχει διδάξει υποκριτική στο Θέατρο Έξω από τα Τείχη στη Θεσσαλονίκη και στο Central School of Speech and Drama του Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως ηθοποιός και εκπροσωπείται από το Back Door Agency.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website του Κωνσταντίνου στη διεύθυνση www.kavakiotis.com

Το σεμινάριο υποκριτικής θα διαρκέσει 3 μέρες από Δευτέρα 20  έως και την Τετάρτη 22 Αυγούστου από τις 17.30 έως τις 22.30 καθημερινά. Τιμή συμμετοχής 100 ευρώ.
Είναι απαραίτητη η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ηθοποιών και τις 3 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν και τις 3 ημέρες δεν θα γίνει δεκτή η αίτηση τους.
Για πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τον Γιάννη Περδίκη στο    6937234894

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι  Δευτέρα 16 Ιουλίου, ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο για την προετοιμασία των συμμετεχόντων για το υλικό που θα τους δοθεί.

Comments are closed.

Created by Silios & Stefen